11665501_863359677092398_5454477197434252254_nDe boodschap bij de getallen is bekend. De afgelopen 24 uur hebben de getallen helend werk in je aura verricht. De helende engelen hebben de volgende boodschap voor iedereen: vertrouwen is het woord dat toegang geeft tot al het moois wat het Universum te bieden heeft. Vertrouw in jezelf, je eigen kunnen en laat je zelfvertrouwen helen met de helende roze liefdevolle energie. Open je hart en ontvang nu deze energie…

Getal 112: we zijn allemaal één en opgebouwd uit liefdevolle en pure energie. Geef geen aandacht aan je ego, maar houd je gedachten puur positief en vertrouwen. De engelen helpen je hierbij graag. Als je merkt dat je weg zakt in negatieve gedachten, herinner dan het bestaan van de helende Engelen. Alleen de gedachte is al genoeg om jou negativiteit om te zetten in positiviteit.

Getal 347: Verbind je met de Bron, voel dat je uit puur licht bestaat en dat jij je licht mag schijnen. Ontsteek het licht in jou, verhoog je vibratie/frequentie en voel dat je word bijgestaan door de Engelen en Verlichte meesters. Je hebt het vermogen in je om heel goed te kunnen communiceren, als je de boodschappen van liefde en licht nog niet ontvangt, dan is dit het sein, dat het tijd is geworden om je te verdiepen in de communicatie met Engelen. Getal 77 zal de komende tijd belangrijk voor je zijn en veelvuldig op je pad komen. (herinner je eigen kracht en kunnen en begeef je op het spirituele pad).

Getal 818: Weet dat alles wat je nodig hebt om je goddelijke opdracht uit te voeren, aanwezig is in het Universum. Je zit op dit moment in een stroomversnelling van energie. Inzichten komen dagelijks tot je, wees alert op de boodschappen die je via dromen ontvangt en vergeet ook niet af en toe te rusten. Geef je tempo ook aan, aan de Engelen. Het einde van deze fase is in zicht, weet dat je vele zaadjes hebt gepland en deze gaan ook daadwerkelijk geoogst worden, ook al zie je de groei van de zaden nu nog niet. Wat is je grootste wens?? Herinner je deze elke dag en laat het Universum de rest voor je doen, op precies het juiste moment.

Wauw wat een prachtige Angel – I am in love – Maar zie jij ook de getallen? Engelen communiceren gemakkelijk via getallen met ons. Deze 3 getallen zijn vandaag in de Heldere Bron bezorgd door de Helende Engelen. Een boodschap van heling en liefde. Welk getal trekt je aandacht, raakt je of spreekt je aan? Onthoud deze en kom later terug om de post te lezen. De helende engelen zijn al aan het werk voor je heart-emoticon angel-emoticon