10574386_855453121216387_8247196532227669419_nWeet je jou getal nog?? Deze is nu geïntegreerd in je zijn.

Voor iedereen is er één gemeenschappelijk cijfer en dat is de 5. Verandering staat voor de deur. Welke keuze je ook maakt, dat is niet zo van belang als je maar voelt dat je vooruit moet en dus een stap gaat maken.

Getal 50 de engelen zijn bij je en helpen een verbinding te maken met de goddelijke bron. Voel dat je in verbinding staat en dat je geholpen wordt om vooruit te gaan. Te lang sta je stil en twijfel je. Stop met denken en ga doen, ga verder, heb vertrouwen in je kunnen en GA…

Getal 455
Stoel riemen vast.. Je wordt opgetild naar een hoger level. Het gaat nu nog voorbij je denkvermogen maar heb vertrouwen dat de connectie en klik snel in je hart en ziel gemaakt zal worden. Geef je over aan het goddelijk plan, de engelen zijn bij je en ondersteunen je.

Getal 875
De aanhouder wint altijd. Je krijgt een compliment van je beschermengelen. Je doorzettingsvermogen, zelfreflectie en onderzoekend vermogen worden geprezen. Tijd om te ontvangen; blijf je gedachten richting geld en overvloed positief houden, zo manifesteer je de juiste stroming van energie.

Engelen communiceren graag via getallen met ons. Welk getal trekt jou aandacht? Onthoud deze en kom hier later de betekenis lezen.

Liefs Femke
www.dehelderebron.nl