Engelen communiceren middels getallen met ons. Welk getal trekt jou aandacht, valt op of maakt een emotie los.
Onthoud het getal, laat het op je inwerken. Later vind je de antwoorden terug in deze post.

De betekenis van de getallen is bekend. De engel geeft je een dosis Zelfvertrouwen, moed en hoop om verder te gaan op de ingeslagen weg.

Welke boodschap is voor jou???

Getal 353 lief mens heb jij al ontdekt hoe spiritueel je in werkelijkheid bent? Je staat aan het begin van een nieuwe transformatie. Belangrijk is on je gedachten positief te houden. Lukt het jou om het negatieve om te ze11013464_823673341061032_8914973873971123782_ntten, dan blijf je in je hoge trilling. Hiermee trek je mensen en situaties aan die jou verder gaan helpen op je pad en je spirituele groei. Je hoeft alleen maar de vraag waarom gebeurd dit te stellen en de inzichten worden je aangedragen door jou gidsen en engelen. Geniet van de reis want na het zal je echt lukken om het negatieve om te buigen naar het positieve.

Getal 423 helpt je het contact en geloof in engelen herstellen. Het is niet mis wat je allemaal voor je kiezen hebt gehad. Even was je het geloof in alles en iedereen kwijt. Nu de storm is gaan liggen, en je de schade bekijkt, zie je in de verte al een lichtpuntje schijnen. Je engelen zijn al die tijd bij je geweest en hebben er voor gezorgd dat je nu nog overeind staat. Hoewel het ongelofelijk lijkt, je kan dit allemaal aan. Het inzicht ontbreekt nog, vraag aan kwan yin om deze bij je te brengen. Verzachting en healing is onderweg. Wees even lief voor jezelf. Je hoeft nu even niets. Je engelen geven je nu een knuffel.

Getal 577 wat een verandering heb je doorgemaakt. Ken je jezelf nog wel terug. Laat je niet onderuit krijgen door de mensen die nog aan de nieuwe jij moeten wennen. Ja je zet nu een grens en dat levert weerstand op. Uiteindelijk wordt iedereen hier beter van, dus houd moed, het geloof in jezelf en deze ingeslagen weg. Als je je niet lekker voelt, maak gebruik van de violette vlam om alle negatieve energieën om je heen weg te halen. Saint Germain helpt je hierbij.