5147389c070f368a088e9a5b29802ae9 copy
Engelen communiceren ook via getallen met ons. Vallen jou vaak dubbele getallen op of een ander getal? Hier zit een boodschap in verscholen. Vandaag zijn er deze 3 getallen in de Heldere Bron neergedaald…welk getal valt het eerste op of spreekt jou aan?

237 

Jou batterij met liefde is leeg, energie is ver te zoeken en je zwemt voor je gevoel tegen de stroom in. Met de beste intentie start je de dag weer op, maar je weet niet waar je het zoeken moet. Moeten, moeten, dit is het gevoel wat je hebt. Ik moet nog dit en ik moet nog dat. Lief mens je moet helemaal niks, verander dit in een mogen en ervaar dat je een keuze hebt. Elke dag weer een keuze om de dag zo in te delen als je zelf wilt. Dit is de nieuwe start van jou denken en zijn. Kuan Yin vraagt ook of je lief voor jezelf wilt zijn, je hebt dit heel erg nodig, je hoeft je niet zo stoer te houden. Één verschil in je denken is al anders handelen en beleven, de Engelen laten het stukje pad oplichten…volg hun licht en vertrouw op de beste uitkomst.

134
Zoveel ideeën, plannen en wensen, maar waar moet ik de moed vandaan halen? Kan ik het wel, is het wel voor mij bedoeld, doe ik er wel goed aan? Het antwoord is JA, vooral de terugkomende ideeën zijn echt de triggers om ze uit te gaan voeren. Soms brengt het ene idee je weer op het andere, maar je komt hier pas achter als je er mee aan de slag bent gegaan. Vraag jou engelen om je net dat beetje moed te sturen, met dat ene zetje die nodig is om jou treintje weer te laten rijden. Veel plezier, ga snel aan de slag, het zal je hart vullen met liefde en passie

782
De energie uit de Bron is bij je (God) en helpt jou herinneren waarom je hier bent. Als jij je vertrouwen in de Bron legt en dus uit handen geeft en hiermee je angsten loslaat, dan word je hiervoor beloond. Leef je leven, bewandel het pad en wees niet bang voor tegenslag. Integendeel, overvloed ligt klaar als jij verder loopt. Voel je niet alleen, richt je aandacht tot boven en ontvang de liefdevolle energie. Samen kunnen we letterlijk de wereld aan en alles ziet er rooskleurig voor je uit.

De engel op de afbeelding wil tot slot laten weten dat het tijd wordt om weer in je kracht te komen. De lente staat voor de deur en hiermee wordt nieuwe energie in je aura geblazen. Ontdoe je nog van vastzittende emoties, die zitten heel erg hoog op dit moment, hou je niet zo sterk, huil een keer je zal merken dat het oplucht. Het terugvinden van je passie ligt binnen je vermogen. Kom tot bloei prachtig mens en zend jou lichtje uit. Je zal gezien, gehoord en opgemerkt worden.

Tot slot als je getal 44 vaak ziet, dan laten de Engelen je weten veelvuldig bij je te zijn. Gebruik hun energie om op te laden en laat je gedachten opfrissen en wakker schudden door het vragen om hulp. Vergeet niet concreet in je vraagstelling te zijn en de Engelen en het voor je in te vullen.

Fijne dag vandaag!

Femke © de Heldere Bron