was2014-08-29 15.41Wat zit je veel in je hoofd de laatste tijd. Het lijkt wel of je er niet meer uitkomt, veel negatieve gedachten volgen elkaar op. Emoties die over elkaar heen duikelen en waar je geen touw aan vast kunt knopen. Probeer uit je negatieve gedachtepatroon te stappen want je mist al het moois wat om je heen gaande is.

Vanuit de bovenwereld is er heel veel bescherming bij je. Niet alleen dierbare overledenen, maar ook gidsen en engelen. Allemaal proberen ze jou te ondersteunen en het licht weer te laten zien. Stop met vechten en geef je over aan de situatie, loop niet langer weg voor de emoties die je voelt. Gebruik je hoogsensitieve en gevoelige kant als kracht. Je bent meer en je kunt meer.

Accepteer dat elk mens op een bepaald punt in zijn leven hulp nodig heeft, vraag om hulp en accepteer deze ook. Onnodig blijf je vastzitten in deze situatie, gooi je oogkleppen af en zie de werkelijkheid zoals deze is. Tijd om je te ontdoen van de negativiteit. Voel je niet langer slachtoffer van je leven en ga meevoeren om de mooie stroom van warmte, passie voor het leven en energie die voor je klaar ligt. Het enige wat je hoeft te doen is de strijd opgeven.

Er liggen veel nieuwe ontwikkelingen voor je in het verschiet, letterlijk ook een wedergeboorte van jezelf. Je komt in contact met je ware zelf en ziel en deze gaat jou vertellen wat de te volgen stappen zjin. Alle ellende die je hebt meegemaakt hebben een hoger doel, lief mens dat ga je beseffen, voelen en inzien. Het gaat jou kracht worden en deze gaat jou uit deze situatie slepen.

Een pad van vrijheid ligt voor je klaar, jij hoeft alleen nog maar die ene stap te zetten en de ontwikkelingen zullen zich in sneltrein vaart opvolgen. Geniet van de nieuwe jij, de je gaat worden. 

Is deze kaart voor jou of herken je iemand anders erin? Deel hem dan alsjeblieft Je mag je naam hier onder zetten, later maak ik bekend voor wie deze boodschap is.

Wil je geen boodschappen van de Heldere Bron missen? Vergeet dan niet bij vind ik leuk “meldingen ontvangen aan te vinken” Facebook heeft de instellingen namelijk verandert, je kunt het aanpassen via een internetbrowser.

Je krijgt deze kaart toegezonden, deze boodschap zal je liefde, heling en verlichting brengen en je helpen knopen doorhakken. De kaart bevat Universele energie en snijdt verbindingen door met mensen die je negatief beïnvloeden. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen voor de boodschap

© de Heldere Bron