spiritueel op weg pakketSPIRITUELE COACHING BIJ DE HELDERE BRON

Je kunt nu ook voor spirituele coaching bij de Heldere Bron terecht. Ben jij al spiritueel op weg, maar loop je tegen blokkades aan of ben je spiritueel stuurloos, omdat je niet weet wat jou richting is in dit leven? Samen met mijn gidsen en Engelen help ik je verder op je spirituele weg.

Alle sessies zijn op maat en omvatten een aantal elementen die per persoon en timing verschillen. Samen met jou kijk ik waar we mee starten en hoe het vervolg van de sessies zal verlopen.

Wat kun je verwachten?

Een derde oog healing , we halen blokkades (karma, jeugd, voeding, angsten) weg en zorgen ervoor dat je heldere kanaal schoon is en klaar om de informatie vanuit je Hogere Zelf te ontvangen. Deze healing is een mooie ondersteuning in je transformatie naar je werkelijke Zelf. Je krijgt hierdoor helder zicht op je levensdoel en missie.

Een levensdoelreading/ zielendoelreading waarin we op zoek gaan naar je zielendoelen en jouw doel hier op aarde. We kijken hoe je het beste je leven in kunt richten om je zielendoelen te kunnen leven. Naast de reading is er ook een meditatie en we spreken een concreet doel af.

We leggen middels een levenscyclus reading je blinde vlek bloot waar je jezelf saboteert op je spirituele weg. Aansluitend hierop volgt er een healing, zodat de weg voor jouw vrij ligt.

INVESTERING : 155 EURO , 3 SESSIES Á 60 MINUTEN

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, bel 0648168469 of mail naar info@dehelderebron.nl